Välkommen på bibelskola online! Betaniakyrkan Åbytorp i samarbete med Bilda bjuder in till bibelskolan Paulus mot väggen baserad på Mikael Tellbes bok med samma namn.  Under fem veckor kommer vi med hjälp av duktiga lärare gå igenom viktiga delar i aposteln Paulus liv och undervisning och du är välkommen att vara med!

Program

Fem onsdagar i rad kl. 18.00 släpper vi ett videoinspelat föredrag. Till föredraget hör ett antal frågor som passar för både enskild reflektion och gruppsamtal. Vi kan rekommendera att gå bibelskolan som grupp och se föredraget och diskutera frågorna tillsammans, men det går precis lika bra att gå den själv.

Här är programmet med föredrag och talare:

29 april: Vem var Paulus egentligen? – David Axelsson
6 maj: Vad hände på vägen till Damaskus? – Mikael Tellbe
13 maj: Hur såg Paulus på Israels framtid? – Mikael Tellbe
20 maj: Vad visste Paulus om Jesus? – Fredrik Lignell
27 maj: Trodde Paulus på en Gud vars vrede måste stillas med offer? – Linda Hambre

Forum

Bibelskolan kommer finnas på den digitala plattformen Learnify. Där kommer alla föredrag, reflektionsfrågor och liknande finnas. Det finns även möjlighet för alla deltagare att chatta och ställa frågor. Föredragen kommer som sagt släppas på onsdagar kl. 18.00, men de kommer även finnas kvar i efterhand så du kan se dem när du vill.

När du har anmält dig och betalat får du i god tid före första föredraget en inloggning till bibelskolan. Med hjälp av den kommer du åt allt tillgängligt material. Inloggningen är personlig och ger en person rätt att delta i bibelskolan. Materialet får inte spridas vidare.

I god tid före första föredraget kommer vi skicka ut information om hur plattformen fungerar till de anmälda. Du är också hela tiden välkommen att höra av dig om du vill ha hjälp med tekniken.

Vuxen: 250 kr
Studerande: 100 kr
Ungdom på BeU: Gratis

I deltagaravgiften ingår tillgång till allt material på bibelskolan, d.v.s. fem föredrag med tillhörande frågor. Självklart kan flera personer titta på samma skärm, men då räknar vi med att alla deltagare betalar deltagaravgiften.

Bibelskolan baseras på Mikael Tellbes bok Paulus mot väggen, som vi rekommenderar att läsa under tiden. Tack vare bibelskolan har Nya Musik sänkt priset på boken och har i nuläget lägst pris, så vi rekommenderar att köpa den från dem. Klicka här för att komma till boken.

Anmälan & betalning

Vill du vara med? Då är du varmt välkommen att anmäla dig genom att fylla i det här formuläret:

När du har anmält dig är du välkommen att betala deltagaravgiften till Betaniakyrkan på något av följande sätt:
Swish: 123 61 62 226
Bankgiro: 5450–2851
Märk betalningen med namn och ”Bibelskola”.

Mer info

Har du frågor eller funderingar? Hör gärna av dig till oss i Betaniakyrkan via info@betaniakyrkan.nu eller telefonnumren till våra anställda som finns på vår hemsida.

Samma information finns på Facebookeventet Bibelskola – Paulus mot väggen. Var gärna med och dela eventet med alla du vill gå bibelskolan med.

Varmt välkommen önskar
Betaniakyrkan Åbytorp & Studieförbundet Bilda