Mitt i Åbytorp vill vi erbjuda en aktivitet och mötesplats för barn och föräldrar. En möjlighet att få göra något tillsammans och prova på olika intressegrupper!

Höstens Draget startar torsdag den 19 september. Vi möts sen på torsdagar kl 18.00-19.00 i Betaniakyrkan (incheckning från kl 17.45). Är du intresserad, välkommen att haka på en torsdag! Det bästa är att haka på i samband med en storsamling eller vid uppstart av en ny intressegrupp. Är man 7 år eller yngre ska man ha en vuxen med sig på Draget.

Det här händer i höst!

SEPTEMBER
19  Upptakt för Draget Vi presenterar upplägget och gör något roligt alla tillsammans.
26  Draget intressegrupper Vi ägnar hela tiden åt samling i intressegrupperna.

OKTOBER
3  Draget intressegrupper
10  Draget intressegrupper
17  Draget intressegrupper
24  Storsamling Vi gör något roligt tillsammans med alla grupper.
31 Höstlov i skolan – ingen Dragetkväll

NOVEMBER
8  Ny upptakt för Draget och möjlighet att välja en ny intressegrupp
14  Draget intressegrupper
21  Draget intressegrupper
24 Söndag: Gudstjänst med barnkören One Piece Kumla och kyrkfika.
28  Draget intressegrupper

DECEMBER
5  Draget Storsamling Vi gör något roligt tillsammans med alla grupper.
8 Söndag 2 Advent: Festlig Julavslutning för Betaniakyrkans olika barngrupper Adventsfika och överraskning utlovas!

Vill du veta mer kontakta vår barnledare Susanne Olofsson
susanne@betaniakyrkan.nu