Snart är det påsk! I Betaniakyrkan vill vi på olika sätt uppmärksammar påsken (på ett Coronasäkert sätt). Här ser du vad som händer:

Påskkort till alla åbytorpare

Inför påskveckan vill vi önska alla åbytorpare Glad Påsk. Det gör vi även detta år genom att dela ut ett påskkort i brevlådorna med info om vad som händer i vår kyrka i påskhelgen!

Tipspromenad med påsktema

Vad vet du om påsken? Häng med på en tips-promenad runt kyrkan. Frågorna passar både barn och vuxna. Rundan kan man göra när det passar. Svarskuponger finns att hämta på bakgården.

Vandringsstig från mörker till ljus

Hoppas du upptäckt skogsslingan Hoppets stig? Lagom till påsken och våren finns nu nya uppmuntrande ord att läsa och reflektera över längs slingan. Du hittar den i skogen mot slutet av Sillagatan.

Påsken – dag för dag

Vad är det egentligen vi firar och minns under påsken? I några korta filmklipp möter du personer från vår församling som tar oss med in i påskens händelser dag för dag. Filmerna hittar du på vår Youtubekanal.

Möt påsken i bilder

Ge dig själv en stund av stillhet och eftertanke. I vår Lilla Sal möter du påskens budskap i ord och bilder. Vi bjuder på kaffe på bakgården! Vill du samtala med någon, finns personer på plats som gärna tar tid för dig.

ÖPPET Ingång från bakgården.

• Skärtorsdag kl 18.00-20.00
  • Långfredag kl 15.00-17.00
  • Påskafton kl 10.00-12.00
  • Påskdagen kl 10.00-12.00

HÄR ÄR PÅSKENS GUDSTJÄNSTER!

Skärtorsdag: drop in-nattvard kl 18.00-20.00

Var med på en enkel nattvardsstund i vår Lilla Sal – enskilt eller tillsammans med någon. Givetvis välkomnar vi endast ett fåtal samtidigt att vara i lokalen. Ingång från bakgården.

Långfredagen: Gudstjänst kl 10.00

Tillsammans med några av Kumlas kyrkor är vi med i en digital gudstjänst.

Länk till sändning: www.betaniakyrkan.nu

Påskdagen: Gudstjänst kl 10.00

Påskdagen är den stora glädjens dag. Vi firar att Jesus lever! Dagens gudstjänst sänds från Betaniakyrkan.

Länk till sändning: www.betaniakyrkan.nu

NÅGON ATT PRATA MED…

Vill du prata med någon om din situation, dina tankar och funderingar just nu? I Betaniakyrkan finns David Axelsson och Linda Hambre. De är båda pastorer med tystnadsplikt. De samtalar gärna med dig!
David 070-856 15 35 och Linda 073-938 13 50.

Låt oss hjälpa och uppmuntra varandra!