Välkommen att möta påskens budskap!

 

Påskvandra i Åbytorp!
Under påskveckan kan du passa på att ta en promenad i Åbytorp och svara på påskfrågor. Det gör man genom att klicka på en länk. Med hjälp av den tar man sig till olika platser i Åbytorp och väl på plats dyker frågan upp i mobilen! Gå tillsammans i familjen, med dina grannar eller andra vänner. Sträckan är ca 1,5 km. Vill du lämna in dina svar och få chans att vinna ett litet pris behöver du dock skriva ned svaren på ett papper. Lämna det i i postlådan i Betaniakyrkan entré. Kom ihåg att skriva namn och epost/mobil.
Här är länken: https://xnote.se/45b909a1b4000003d

 

Påsken i bilder – konstutställning i Betaniakyrkan
Under påskveckan uppmärksammar vi att det är påsk på olika sätt. Bland annat blir en utställning med konstnären Tomas “Munkas” Larsson. Välkommen att titta förbi! Möt påskens budskap i bilder och en stund av eftertanke och stillhet. I samband med utställningen finns också möjlighet att ta en kopp kaffe/the och en kaka. Tomas finns på plats i Betaniakyrkan Åbytorp:

  • Onsdag 28 mars kl 18-20
  • Torsdag 29 mars kl 17-19
  • Fredag 30 mars kl 15-17

 

Pyssel i Påsk – öppet hus i Betaniakyrkan!
Mitt under påsklovet onsdag 28 mars kl 16-18 är det öppet hus i Betaniakyrkan för alla åldrar. Välkommen att påskpyssla, träffa kompisar och fika! På plats finns ett gäng pysselsugna! Fika och pyssel till självkostnadspris.

 

Påskdagen kl 10.00 bjuder vi in till Påskdagsgudstjänst  för alla åldrar!
Sång och musik i glädjens tecken! Vi firar också nattvard tillsammans och lyssnar till Tomas Höglund. Gudstjänsten är ca 60 minuter och efter den är det kyrkkaffe.

 

Påskbio i Åbytorp och film om Jesus
Vad handlar egentligen påsken om? Vem är den här Jesus? Och vad hände när Jesus dog och sedan blev levande igen? Påskdagens eftermiddag söndag 1 april kl 17.00 visar vi delar från TV-serien och filmen ”The Bible”, skapad  och skriven av Roma Downey och Mark Burnett. Filmen har setts av 15 miljoner tittare!
Filmen är lämpligt från 16 år. Fri entré.

 

Välkommen till Betaniakyrkan i Påsk!