Välkommen att fira gudstjänst tillsammans med oss!

Just nu är vi inne i en serie gudstjänster på temat “Vart är du på väg?”

Alla befinner vi ju oss på livets väg. I de här gudstjänsterna möter du människor som delar med sig av en bit på sin resa och vad tron på Gud får betyda för både växt och mognad. I undervisning möter vi olika personer i Bibeln som ger oss perspektiv på vandringen och vägen tillsammans med Gud. Givetvis blir det också tillfälle för bön och sång.

Inledningen av gudstjänsten kan man gärna se tillsammans som familj. Du som har barn som brukar vara med i söndagsskolan kommer via våra Messengergrupper få tips och ideer på hur ni som familj sedan kan klura vidare runt dagens bibelperson.

Gudstjänsterna visas gudstjänsten via YouTube kl 10.00, klicka här, eller sök på Betaniakyrkan Åbytorp på YouTube för att komma till våra sändningar.
Hör gärna av dig om du vill ha hjälp att titta på sändningarna eller har andra frågor.