Nu är våra barn- och ungdomsgrupper igång. Välkomna med!
Mer info om olika grupperna hittar du på fliken “Verksamhet” Barn / Ungdom.

BeCause  tisdagar kl 19.00.

Draget torsdagar kl 18.00-19.00 (incheckning från kl 17.45).
Schema för vårens alla Dragetsamlingar fås i samband med aktivitet.

BeU tonårskväll fredagkvällar kl 18.00

Söndagsskolan söndag kl 10.00.

Söndagsklubben söndagar kl 10.00.

Under våren 2019 arrangeras också olika läger på Hjälmargården för barn och tonår.
Barn och unga som under året deltagit i våra aktiviteter har förtur att åka med. Intresseanmälan skickas till Susanne Olofsson när det gäller Smajl och till Johannes Eliasson när det gäller tonårsläger (se mailadresser nedan). Senats den 12 maj vill vi ha din intesseanmälan.

• Sång-& DansSmajl Det här är helglägret för dig som går i åk 1-9 och gillar sång, musik och dans! Det hålls 17-19 maj.
  • Smajl Väst 26-30 juni Sommarens höjdare för dig i åk 2-6! Storsamlingar, lägerbål, intressegrupper, bad, lekar och mycket annat! Vi ”åbytorpare” bor tillsammans i tält, husvagnar och stugor.
  • Chili/XL 30 juli-4 augusti ett läger för dig på högstadiet.och gymnasiet.

För mer info och intresseanmälan om läger riktade till barn: susanne@betaniakyrkan.nu,
för info om läger riktade till tonår: johannes@betaniakyrkan.nu