Välkommen att haka på igen efter sommaren, både du som varit med tidigare och du som är nyfiken på att börja i någon av våra olika grupper och aktiviteter. Mer info om olika grupperna hittar du på fliken “Verksamhet” Barn / Ungdom. Vi startar upp vecka 38!

BeCause  tisdagar kl 19.00 (ev blir det byte till onsdag)

Draget torsdagar kl 18.00-19.00 (incheckning från kl 17.45).
Schema för höstens alla Dragetsamlingar fås i samband med aktivitet.

BeU tonårskväll fredagkvällar kl 18.00

Söndagsskolan söndag kl 10.00.

Söndagsklubben söndagar kl 10.00.

Under året arrangeras också olika läger på Hjälmargården för barn och tonår:

Sportlovsveckan 2019:
VinterSmajl  Sportlovsläger för barn åk 2-6.
VinterChili Sportlovsläger för dig på högstadiet.

Våren:
Sång-& DansSmajl Det här är helglägret för dig som går i åk 1-9 och gillar sång, musik och dans! Det hålls vanligen i slutet av maj.

Sommaren 2019:
Smajl Väst
Sommarens höjdare för dig i åk 2-6! Storsamlingar, lägerbål, intressegrupper, bad, lekar och mycket annat! Vi ”åbytorpare” bor tillsammans i tält, husvagnar och stugor. Lägret hålls i början av juli. För mer info susanne@betaniakyrkan.nu
Chili/XL Läger för dig på högstadiet.och gymnasiet. Lägret håll is ksiftet juli-augusti. För mer info johannes@betaniakyrkan.nu