Nu tar vi sommaruppehåll i våra olika grupper och aktiviteter. Men välkommen att haka på igen efter sommaren, både du som varit med tidigare och du som är nyfiken på att börja. Håll utkik efter mer info om när grupper och aktiviteter startar upp igen!

BeCause  tisdagar kl 19.00

Draget torsdagar kl 18.00-19.00 (incheckning från kl 17.45).
Schema för höstens alla Dragetsamlingar fås i samband med aktivitet.

BeU tonårskväll fredagkvällar kl 18.00

Söndagsskolan söndag kl 10.00.

Söndagsklubben söndagar kl 10.00.

Under året arrangeras också olika läger på Hjälmargården för barn och tonår:

Sportlovsveckan:
VinterSmajl  Sportlovsläger för barn åk 2-6.
VinterChili Sportlovsläger för dig på högstadiet.

Våren:
Sång-& DansSmajl Det här är helglägret för dig som går i åk 1-9 och gillar sång, musik och dans! Det hålls vanligen i slutet av maj.

Sommaren 2018:
4-8 juli Smajl Väst
Sommarens höjdare för dig i åk 2-6! Storsamlingar, lägerbål, intressegrupper, bad, lekar och mycket annat! Vi ”åbytorpare” bor tillsammans i tält, husvagnar och stugor. För mer info susanne@betaniakyrkan.nu
31 juli – 5 augusti – Chili/XL Läger för dig på högstadiet.och gymnasiet. För mer info johannes@betaniakyrkan.nu eller david@betaniakyrkan